Brigitte, decizie neașteptată după ce a anunțat despărțirea de Florin Pastramă

Brigitte a decis să se despartă de Florin Pastramă, după trei ani de căsnicie. Vedeta nu a mai suportat certurile și agresiunile din partea lui și a luat o hotărâre radicală.

Brigitte renunță la numele Pastramă
După ce s-a despărțit de Florin Pastramă, bruneta a luat decizia să renunțe și la numele lui de familie. Deocamdată, doar pe contul de Facebook.

Vedeta a decis să-l folosească pe cel al fostului soț, astfel că pe social media, Brigitte este Năstase. Mai mult, vedeta și-a schimbat și statusul relației, iar acum pe profilul ei apare că este singură.

Brigitte s-a săturat de bătăile soțului ei

Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat care sunt motivele pentru care a decis să divorțeze. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură.

De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. (…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor de la emisiunea „Ferma”. Spre surprinderea tuturor, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au luptat pentru dragostea lor și le-au dovedit tuturor că iubirea lor este puternică.