Boala de care suferea Ion Caramitru! Medicii s-au chinuit sa-i puna un diagnostic

Actorul Ion Caramitru a murit, duminica, la varsta de 79 de ani! Marele artist a lasat in urma mult durere, dar o intreaga cariera de care romanii isi vor aminti cu drag!

In ultima perioada, Ion Caramitru a stat numia prin spitale, incercand sa-si trateze suferinta!

Ion Caramitru s-a stins din ciata, la 79 de ani! In urma cu o luna, actorul nu s-a simtit bine si a mers la spital! Problemele nu au incetat, iar medicii s-au chinuit sa-i puna un diagnostic.

In ultimele zile, organismul artistului era din ce in ce mai slabit, iar in ciuda tratamentelor cu antibiotic pe care medicii i l-au administrat, corpul sau nu a dat semne ca-si revine.

Dupa numeroase investigatii, abia la inceputul lunii august, medicii au reusit sa-i puna un diagnostic clar! Se pare ca Ion Caramitru avea o infectie in sange care ii afectase tot corpul. Mai exact, ar fi fost vorba despre un stafilococ, stafilococul auriu, o boala grava care afecteaza rapid toate functiile corpului.

Boala a fost atat de puternica, incat in ultimele zile actorul s-a simtit din ce in ce mai rau! Dupa numeroase incercari de tratament, Ion Caramitru s-a stins din viata!