Bianca Pop a sărăcit de tot?! Ce se întâmplă cu „ispita” care se lăuda că nu iese din casă fără

Acum ceva timp era mereu în centrul atenției și nu mai știa ce să facă, pentru a ieși în evidență. Bianca Pop a intrat într-un con de umbră și urmăritorii ei din social media s-au întrebat ce anume s-a întâmplat cu ea și dacă nu cumva…a sărăcit!

Toată lumea s-a întrebat unde a dispărut ispita care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro. A făcut deliciul telespectatorilor și al oamenilor din online cu replicile ei inegalabile, dar de o bună perioadă, a dispărut complet din lumina reflectoarelor.

Fanii Biancăi Pop s-au gândit că bruneta a ajuns la fundul sacului și că a rămas fără casă, dar ea a elucidat misterul pe rețelele de socializare, după ce i s-a pus această întrebare. Iritată, ispita de la Insula Iubirii a pus punctul pe I.

”Nu stau în chirie! Aș dori să terminați cu aceste minciuni! Dacă nu mi-am dorit să apar și am refuzat să fac acest lucru nu înseamnă că am dispărut” a spus Bianca Pop. Întrebată fiind de unul dintre internauți de ce a ales să părăsească showbizul, Bianca Pop a mărturisit: „A fost decizia mea să lipsesc de la TV. Aveam nevoie de liniște” a mai spus Bianca.

Ce spunea ispita de la Insula Iubirii, despre retragerea din showbiz
Bianca Pop nu mai este ce era acum ceva timp. Fosta ispită de la Insula Iubirii a lăsat în spate certurile cu clanurile interlope, figurile de la terase și viața de lux și s-a retras în casa părintească, alături de mama ei.
Mai mult, potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, bruneta a renunțat și la alcool și acum încearcă să se regăsească și să revină pe drumul cel bun.

”Am decis să stau departe o vreme. Nici nu mai beau, gata, m-am liniștit. Sunt acasă, la mama. La Marghita, în Bihor. Nu mai aveam acte, le pierduse, nu mai aveam carduri, le-am pierdut și pe alea. Dar acum sunt cuminte, m-am retras. Nu, nu am niciun iubit, nici nu îmi trebuie acum, vreau un bărbat serios. Nu e vorba că nu mă tot caută unii sau alții, dar eu vreau un bărbat care să mă caute doar pe mine, nu pe toate din listă” a spus Bianca Pop, pentru sursa citată.