Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a devenit imaginea unui studio de videochat: „Mulți ar vrea să fie în locul meu”

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații după ce a fost implicată într-un nou scandal.

După ce a devenit imaginea unui studio de videochat, diva a fost intens criticată de cei din mediul online, și nu numai.

Iată ce a spus vedeta, mândră tare de realizările sale.

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima oară după ce a decis să devină imaginea unui studio de videochat contra unei sume fabuloase, de ordinul zecilor de mii de euro. Mulți au fost cei care au contestat dur alegerea divei de a face acest lucru, acuzând-o că promovează munca de acest gen, și nu un serviciu în adevăratul sens al cuvântului.

Ce spune Bianca Drăgușnau despre criticile primite după ce a devenit imagine aunui studio de videochat
Dar pentru a le da hater-ilor peste nas în stilu-i caracteristic, fiind bine-cunoscut faptul că blondina este adepta luxului și a opulenței, indiferent de metode, Bianca Drăgușanu a transmis și un mesaj.

Oricum, pe Bianca Drăgușanu pare să o intereseze prea puțin ce spun gurile rele, mai ales că aceasta are multe alte gânduri pe cap decât criticile internauților. Printre grijile sale se numără și faptul că a rămas iar singură, sau, cel puțin, asta pare, mai ales că nu s-a mai afișat alături de Gabi Bădălău de o perioadă, iar mesajele de iubire postate la Story s-au transformat în unele de trădare și dragoste rănită semn că a fost cu adevărat dezamăgită.