Bianca Drăguşanu l-a UMILIT pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat:

Chiar dacă nu mai sunt împreună, se pare că Bianca Drăgușanu nu se poate abține nici acum să îi „înțepe” Alex Bodi.

Concret, Bianca a dat de înțeles, făcând aparent o comparație cu ninsoarea, că nopțile fierbinți petrecute alături el, nu au fost chiar așa de spectaculoase precum se credea. „ A nins cinci minute, sau cum ar zice bărbații, toată noaptea”.

Iulia Sălăgean a explicat de ce toți prietenii au părăsit-o pe Bianca Drăgușanu, diva cu un caracter imposibil.

În urmă cu puțin timp se declarau prietene foarte bune, însă acum relația de amiciție s-a transformat într-un război absolut. în ceea ce le privește pe Iulia Sălăgean și pe Bianca Drăgușanu. Mama fiicei lui Alex Bodi a atacat-o fără cruțare pe Bianca, explicând este motivul din cauza căruia a rămas fără niciun prieten, potrivit Antena Stars.

”Cât de frustrată să fii să pui o poză cu tine în fundul aproape gol în presă”
Iulia Sălăgean a făcut acuzații directe la adresa Biancăi Drăgușanu, după ce în presă a apărut o serie de imagini mai deocheate cu cele două din baia unui restaurant de lux. Iulia este convinsă că cea care le-a dat presei este chiar Bianca, interesată mereu să fie în centrul atenției.

”Nu este din dormitor, este dintr-o baie a unui restaurant din Poiana Brașov. Eram mai multe fete, nu doar eu cu ea. Am râs când am văzut acel articol. Cât de frustrată să fii să pui o poză cu tine în fundul aproape gol în presă. Bianca a pus poza, doar noi aveam poza. Am și făcut, pe baza acelei distracții, din acea baie, un TikTok. Poftiți femeie cu o carieră, în ghilimele, în spate, în vârstă de 40 de ani. A dat cu bățul în baltă și și-a murdărit coroana de noroi”, a spus Iulia Sălăgean.

Chiar dacă până acum s-au lansat cu voluptate în atacuri una asupra celeilalte, Iulia Sălăgean a mărturisit că dacă Bianca Drăgușanu ar dori să vorbească cu ea pentru a lămuri controversata, atunci ar accepta pe loc. ”Eu chiar o rog să vorbească cu mine și să spună ce o deranjează. Ea are niște reacții prostești ale unor filme pe care și le produce singură în cap. E foarte simplu să mă sune, eu nu sunt genul de om care să am orgoliu mai mare decât mine, așa cum e ea. A fost prinsă cu mâța-n sac când am avut cearta aceea, dacă nu era adevărat ea putea să vorbească să-mi spună”, a mărturisit Iulia Sălăgean.

Ce acuză prietenii Biancăi: falsitatea și perversitatea
https://ziareonline.ro/bianca-dragusanu-l-a-umilit-pe-alex-bodi-ce-ii-facea-afaceristul-in-pat.html