Bianca Dragusanu, insarcinata cu gemeni! Dezvaluirile facute de apropiatii vedetei

Au aparut noi informatii cu privire la sarcina Biancai Dragusanu. Potrivit click.ro, vedeta ar fi insarcinata cu gemeni. Gabi Badalau si vedeta sunt in culmea fericirii.

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau urmeaza sa devina parinti de gemeni. Informatia a fost publicata de click.ro, citant apropiatii cuplului. Cei doi nu au dorit sa ofere declaratii pe baza acestui subiect si isi tin in priza urmaritorii.

Mai mult, potrivit sursei citate, vedeta ar fi avut pana acum 4 inseminari artificiale si a cheltuit o

suma mare de bani pentru a-i face un fratior sau o surioara sofiei. In total, vedeta a scos din buzunar peste 100.000 de euro pe inseminarile artificiale, pe care le-a facut la o clinica din Turcia.

In prezent, Bianca Dragusanu se bucura de o vacanta in Dubai si a decis sa nu vorbeasca despre acest subiect important din viata sa.

Cum i-a explicat Victor Slav fiicei sale ca a divortat de Bianca Dragusanu

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav a fost una dintre cele mai mediatizate din Romania. Cat timp au fost impreuna, povestea lor de dragoste a tinut prima pagina a ziarelor.

In urma cu sase ani, in anul 2014, Victor Slav si Bianca Dragusanu au divortat. Din rodul iubirii lor a iesit micuta Sofia, care acum se afla in grija lui Victor.

Prezentatorul TV a marturisit ca fiica sa se afla la el de trei zile si fac impreuna foarte multe activitati. Se bucura de prezenta Sofiei si si-a luat rolul de parinte in serios.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleza, ca nu merge la gradinita in aceasta perioada. Am lasat-o la clasa. Cand sta la mine, asta e a treia zi, activitatile sunt joaca, in general. Tati se pune la mintea ei.

Daca credeam ca alte sunt prioritatile, Sofia e pe primul loc.

Am stiut de la inceput sa fiu tata. I-am fauct baita, am luat lectii de la cineva avizat, m-am

descurcat foarte bine, fara teama”, a declarat Victor Slav in urma cu ceva vreme.

Mai mult, Victor spune ca Sofia este prea mica pentru a intelege ca parintii ei sunt divortati.

Vedeta a marturisit ca se afla intr-o relatie de mai bine de un an si este fericit. “Sofia gestioneaza bine situatia, deocamdata nu au inceput intrebarile. Dubla distractie, ai o familie mare, nu te plictisesti. Aici ai jucariile tale, dincolo ai alte jucarii. Am doua relatii cunoscute de publicul larg.

Nu sunt genul de persoana casa sa etalez totul pe tava, dar cand se afla nu ai ce face. Sunt intr-o relatie de un an si patru lunI, iubesc si sunt iubit”, a mai spus prezentatorul.