Bianca Drăgușanu a vorbit despre problemele de sănătate ale Sofiei. Diagnosticul fetiței lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu a povestit despre problemele de sănătate pe care le are fiica sa, Sofia. Fetița pe care o are împreună cu Victor Slav a avut mai multe simptome neplăcute, care i-a făcut pe cei doi părinți să meargă la mai mulți medici.

Din fericire, diagnosticul este unul obișnuit pentru copilași și nu este nimic grav.

Starea de sănătate a micuței Sofia i-a speriat pe Bianca Drăgușanu și pe Victor Slav, care au făcut mai multe analize.

Diagnosticul fiicei Biancăi Drăgușanu
S-a dovedit că Sofia are polipi și imunitatea scăzută, drept urmare va lua un tratament pentru imunitate, timp de câteva luni.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform actualitate.net.

Simptomele micuței Sofia au început în urmă cu aproximativ o lună, când a început „plimbarea” pe la medici pentru a primi un diagnostic.

„Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv’, spunea Bianca Drăgușanu, în luna mai.