Benone Sinulescu în stare gravă! Artistul a fost găsit inconștient

O veste tristă din lumea artiștilor. Benone Sinulescu este în stare gravă. Potrivit informațiilor pe care le avem, artistul a fost găsit inconștient în casă.

Vestea tristă despre starea de sănătate a artistului a fost dată de către fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în locuința sa
Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a făcut anunțul trist despre acesta. Ionuț Pavel a declarat că Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, joi, 8 iulie 2021. Acesta a transmis un strigăt de ajutor pentru salvarea marelui artist.

Din nefericire, starea artistului nu este una bună. Se pare că Benone Sinulescu este internat la o clinică de îngrijiri paliative.

Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă. Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu, a declarat fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, sâmbătă, la Antena 3.

Benone Sinulescu a început să se simtă tot mai rău în urmă cu un an, dar din cauza pandemiei a fost departe de medici. Ulterior a ajuns la un specialist din Timișoara care i-a fost schimbat tratamentul, iar apropiații lui sperau că se va face bine.

Nu a fost așa, cel puțin, nu pe termen lung. Joi, artistul a fost găsit inconștient în locuința sa. Benone Sinulescu a fost internat la o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad. Fostul lui impresar spune că nu înțelege de ce nu a fost dus la urgențe, așa cum se întâmplă în astfel de cazuri.

Tot acesta a spus că apropiații lui Benone Sinulescu știau că acesta nu se simte bine, de un an, însă au ținut totul departe de presă pentru a nu-i păta imaginea artistului.

Din primele informații se pare că artistul a făcut un accident vascular cerebral.