Benone Sinulescu a fost externat! Cum se simte acum artistul

Benone Sinulescu trece printr-o perioadă destul de grea. Artistul a ajuns la spital în stare gravă în urmă cu ceva timp și medicii au fost foarte rezervați în ceea ce privește starea lui de sănătate.

Interpretul de muzică populară a fost externat și acum se află acasă.

Benone Sinulescu a ajuns acasă
Benone Sinulescu a ajuns la spital în stare gravă în urmă cu aproximativ două săptămâni. De atunci, artistul a stat sub supravegherea medicilor și a beneficiat de tratament special pentru a se recupera, dar nimeni nu a vorbit exact despre problemele pe care le-a avut și nu se știe ce l-a adus în acea stare.

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, dar se pare că starea lui s-a îmbunătăți și a fost externat. Fostul lui impresar s-a interesat de el și a aflat că a ajuns acasă, dar nu știe exact cum se simte în acest moment și dacă va putea reveni curând pe scenă.

Ionuț Pavel a declarat că artistul încă nu se poate deplasa așa cum trebuie, motiv pentru care ar fi fost dus acasă cu o ambulanță. El crede că ar fi fost dus cu o mașină dacă chiar era într-o stare bună.

„Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa, că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță”, a spus Ionuț Pavel la Antena Stars.

Benone Sinulescu are nevoie de supraveghere
Tot fostul lui impresar a declarat la TV că marele artist va fi supravegheat foarte des de către un cadru medical, pentru că în spital era ținut sub observație tot timpul. Problemele pe care le are i-ar impune să fie verificat mereu.

Astfel, în perioada următoare, un medic ar urma să îl consulte cel puțin săptămânal, pentru a se asigura că este bine și pentru a evita un alt accident. În urmă cu două săptămâni, el a căzut după ce i s-a făcut rău și soția a cerut ajutor, pentru că nu l-a putut ridica singură și așa a ajuns la spital.