Benny Adegbuyi, dezvăluiri neașteptate în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde” Citeşte întreaga ştire: Benny Adegbuyi, dezvăluiri neașteptate în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”

În fața unora dintre cele mai surprinzătoare feluri de mâncare, vedetele rămân fără secrete.

Actorul Marius Manole a testat acest lucru în cadrul sezonului Întrebarea mesei rotunde, emisiune transmisă săptămânal pe protvplus.ro.

Lidia Buble, Adina Buzatu, Ruby, Radu Constantin, Denis The Motans, Rodica Mandache, Andra Gogan și IHATEPINK au acceptat provocarea și au răspuns unor întrebări dificile pe parcursul întregului sezon. Benny Adegbuyi, celebrul luptător de K1, este cel care încheie sezonul de primăvară al emisiunii și a fost decis să nu încerce niciuna dintre specialitățile care-l așteptau pe masă, așa că a venit înarmat cu multă sinceritate.

Benny Adegbuyi, dezvăluiri neașteptate în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde” În prima parte a discuției, Marius a reușit să înțeleagă mai bine diferența dintre K1 și box, ba chiar l-a făcut pe Benny să-i admită că l-ar vedea și pe el în ring: „Erai bun la categoria mică, agil”.

Cu gândul că ar putea mânca mațe crude, Benny și-a asumat rapid răspunsul cu privire la vedeta din România cu care și-ar fi dorit să petreacă un „one night stand”. Alegerea lui a fost Antonia, iar explicația foarte clară: „Mi se pare cea mai frumoasă vedetă feminină din România”.