Bătaie la un post de televiziune: două vedete s-au încăierat. A fost chemată Ambulanța

Scandal de zile mari la Antena Stars.Două vedete tv s-au luat la bătaie, iar una dintre ele a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care la fața locului a fost solicitată Ambulanța.

Bătaie între două vedete tv
Scandalul a degenerat și a ajuns la violențe fizice. Cele două vedete implicate sunt Nasrin și Simona Hapciuc. Potrivit informațiilor obținute de Fanatik, fosta concurentă de la Survivor a intrat în baie peste prezentatoarea tv și a agresat-o.

La fața locului a fost chemată Ambulanța care a transportat-o pe Nasrin la spital. Numeni nu înțelege ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două vedete, de au ajuns să se bată. Conflictul ar fi izbucnit din senin, însă să vehiculează că cele două femei nu se agreau, în ciuda a ceea ce lasă să se înțeleagă la televizor.

Cum se simte Nasrin după ce a fost agresată de Simona Hapciuc în baie
Totul s-a terminat cu bine, din fericire, pentru că Nasrin, cea atacată este acum în afara oricărui pericol. Contactată pe acest subiect, Simona Hapciuc a negat că ar fi agresat-o pe prezentatoarea tv. Ea se bazează pe faptul că acolo există camere și că se va vedea ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Nasrin.

Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic, a declarat Simona Hapciuc pentru Fanatik.