Băsescu aruncă bomba. Rusia ne dă fiori reci: Ce vrea să facă pe Dunăre? Planul secret al lui Putin, dat în vileag

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a aruncat bomba care dă fiori reci tuturor românilor. Planurile de cucerire ale lui Vladimir Putin au o ţintă extrem de precisă, iar ţara noastră ar putea ajunge, mai devreme sau mai târziu, să aibă o frontieră directă cu Rusia.

Traian Băsescu a analizat, duminică, tensiunile recente de la graniţa dintre Ucraina şi Rusia, provocate de amplele exerciţii militare derulate de Kremlin, atât la frontiera cu Ucraina, cât şi în Marea Neagră.

Peste 10.000 de militari şi 40 de nave de război, precum şi 20 de vase auxiliare ale Rusiei, au participat la aceste exerciţii care au provocat tensiuni la nivel mondial.

„Mai devreme sau mai târziu va vrea să ajungă să aibă frontieră pe braţul Chilia”
Fostul preşedinte spune că nu are dubii că planurile lui Vladimir Putin implică ca Rusia să ajungă până la gurile Dunării. „Mai devreme sau mai târziu, va vrea să ajungă să aibă frontieră pe braţul Chilia”, spune Băsescu, care explică că asta a fost aproape să se întâmple şi în 2014.

„Abia acum li s-a văzut amploarea într-un poligon situat la 200 de kilometri de frontiera Ucrainei. Nu au fost tancurile la linia de frontieră. Au fost în poligoane, la distanţă destul de mare. A însemnat o concentrare mare de trupe, a fost cu toate categoriile de arme – şi armată terestră şi aeriană şi navală. Exerciţiile navale ruseşti mai continuă în Marea Neagră.