Bărbatului I S-A Făcut Rău Și A Leșinat Într-Un Autobuz, În București. Șoferul A Oprit Imediat Și A Anunțat Că Nu Pleacă Până La Venirea Ambulanței.

Un bărbat a leșinat într-un autobuz al liniei 330. În dimineața zilei de miercuri, 3 ianuarie, a avut loc un incident șocant într-un autobuz al liniei 330 din Capitală.

a
La un moment dat, unui bărbat i s-a făcut rău , iar șoferul a oprit autobuzul și a anunțat că nu mai pleacă până la sosirea ambulanței. Până aici, totul a fost normal, uman, dar și conform procedurilor.

Doar că, unii pasageri – care nu au înțeles gravitația situației – au început să vocifereze, pe motiv că întârzie la serviciu și au plătit abonamentul RATB (Regia Autonomă de Transport București). Ce a urmat, a fost de-a dreptul ireal.

Întreaga situație a fost descrisă de o călătoare, care a asistat înmărmurită la scena din mijlocul de transport în comun.

„3 ianuarie, ora 05.45, autobuzul 330. Unui om i se face rău. Călătorii observă că abia mai respiră, ochii îi ies din orbite și nu mai răspunde la stimuli.

O femeie sună imediat la salvare. Alertat, șoferul oprește în stație și spune că nu mai poate pleca până nu ajunge Ambulanța. Omul, inert.

Lumea se uită dacă mai respiră. În tot timpul ăsta, o țață nu tace din gură o clipă, nemulțumită că întârzie la serviciu și că ea a plătit abonament. Un alt călător nemulțumit îl scuipă pe șofer și coboară. Omul dă semne că își revine.

Un fleac, probabil a avut doar un mic AVC (Accident Vascular Cerebral – n.r.), floare la ureche. Speriat de scandal, omul, clar confuz, îl roagă pe șofer (care venise și el în spate, printre călători)

să pornească. Ce să zic? La mulți ani? Atât de mult ne-am înrăit, încât ajung oamenii să moară lângă noi în timp ce stăm blocați

în propriile nemulțumiri și frustrări”, a scris Monik Krajnik, martoră la incident, pe pagina sa de Facebook.