Bănel Nicoliță nu uită de unde a plecat! Gestul superb făcut pentru persoanele nevoiașe

Bănel Nicoliță (36 de ani), fostul jucător de la FCSB, a fost nevoit să muncească enorm de mult pentru a ajunge persoana care este astăzi, iar ambiția și talentul au fost două ingrediente care l-au ajutat să își contureze un nume în fotbalul românesc.

Fostul internațional a crescut într-o familie cu posibilități limitate, dar, când a cunoscut succesul, nu a uitat de unde a plecat.

Bănel Nicoliță nu uită de unde a plecat! Gestul superb făcut pentru persoanele nevoiașe
Bănel Nicoliță a dezvăluit că, pe vremea când juca la echipa finanțată de Gigi Becali, de fiecare dată când se întorcea în Făurei, orașul său natal, strângea persoanele nevoiașe din zonă și îi ducea la restaurant unde le dădea să mănânce.

Chiar dacă unele persoane priveau cu îndoială gestul lui Nicoliță, fostul internațional român a mărturisit că niciodată nu a fost interesat de reacția celor din jur.

”Când eram la Steaua și mai veneam acasă, în Brăila, mergeam la restaurant și aduceam cu mine la masă cerșetori pe care-i găseam pe stradă. Îi luam să mănânce și ei ceva. Mai ziceți-mi un jucător care a făcut așa ceva! Zero! Cerșetorul e și el om.

Trăiește de azi pe mâine, mirosea urât, se mai uitau strâmb prietenii alături de care eram, dar nu mă interesa. Mă puneam în locul lui, că și eu am fost sărac și știu ce dură e viața”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit PlaySport.

Bănel Nicoliță a spus, în sfârșit, totul despre fuga în SUA
După mai multe săptămâni în care a evitat să vorbească pe larg despre subiect, Bănel Nicoliță a recunoscut că a plecat în Statele Unite ale Americii pentru că traversa o perioadă complicată, pe care acum, însă, a reușit să o depășească.

În același timp, Bănel Nicoliță a recunoscut că a fost deranjat de cele apărute în mass-media despre fuga sa în SUA.

”S-au scris multe chestii care m-au deranjat. Parcă eram cel mai mare criminal! Știți bine că mi-am asumat dintotdeauna fiecare gest, am oferit explicații chiar și când a fost vorba despre familia mea.

Am trecut printr-un divorț, sunt și copiii la mijloc, am băgat mulți bani în echipa de la Făurei și, la un moment dat, am simțit nevoia unei schimbări. M-a sunat un prieten din State, unde am stat vreo două-trei luni.

Am traversat cea mai grea perioadă din viața mea, cu multe nereușite în plan personal și sportiv, m-au afectat mult, dar acum sunt mai bine. Am plecat de jos, știu ce înseamnă să-ți fie greu, dar mă simt un om foarte puternic”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Playsport.