Bănel Nicoliță, îngropat în datorii. Ce s-a ales de marele fotbalist și ce spune despre divorțul prin care a trecut

Bănel Nicoliță este unul dintre cei mai celebrii fotbaliști de la noi. Multă vreme a stat departe de lumina reflectoarelor, dar acum s-au aflat detalii șocante despre viața sa.

Fotbalistul ar fi plecat în Statele Unite de frica cămătarilor. Ce a pățit fotbalistul.

Bănel Nicoliță, îngropat în datorii?
Nu multă lume știe faptul că Bănel Nicoliță este patron de club de fotbal. Fotbalistul este cel care deține echipa FC Făurei. Acesta a investit sume impresionante de bani pentru a aduce echipa pe culmile succesului. Surse ale site-ului fanatik.ro afirmă că Bănel Nicoliță ar fi părăsit România de frica cămătarilor. Se pare că acesta ar fi împrumutat o sumă consistentă de bani pe care nu a reușit să o înapoieze.

Bănel Nicoliță a făcut declarații și a spus că este foarte supărat din cauza echipei de fotbalFC Făurei, deoarece a investit enorm de mulți bani și timp, iar jucătorii nu reușesc să atingă succesul în ciuda eforturilor sale. Bănel Nicoliță a afirmat că ar fi investit 100,000 de euro în echipa de fotbal.

„Cu un an în urmă am lăsat echipa cu 15 puncte avans şi au pierdut promovarea. Şi m-am enervat. Am spus stop-joc şi am zis că nu mai joc şi revin să mă implic 100%. Băgasem deja 100.000 de euro. Acum 6 luni de zile am avut ofertă din Liga 1.

Nu vă spun echipa, dar erau 4.000 de euro pe lună. Eu am zis că am investit foarte mult în echipa asta. Nu e vorba de bani, că i-am pierdut şi nu îi mai iau înapoi, dar e vorba de timpul meu. Eu de patru ani fac zi de zi drumul Bucureşti – Făurei, patru ore numai pe drum. Plus antrenamentul, pe care eu trebuie să-l pregătesc, eu să văd dacă au apă jucătorii, dacă au motorină, dacă le lipseşte ceva. Eu trebuie să fiu omul mereu limpede la minte.„, a declarat Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță, despre divorț
Bănel Nicoliță și soția sa au divorțat în luna februarie a acestui an, după lungi negocieri de împăcare. Acesta a povestit în cadrul unei emisiuni televizate faptul că decizia de a divorța a fost una de comun acord și un lucru benefic pentru cele două fiice ale sale.

„Nu vreau să intru în amănunte, vreau doar să spun cum stau lucrurile. Eu doar atât pot să confirm: sunt doi ani și ceva de când nu mai sunt împreună cu fosta soție, oficial am divorțat în luna februarie, anul acesta, dar de doi ani și ceva noi doi nu mai avem absolut nimic.

Am încercat să ne mai împăcăm, să ne mai dăm o șansă, am hotărât amândoi că e mai bine pentru copii să ajungem la un divorț. Dacă erau ceva probleme, apăreau de mult în presă. Dar nu. Ne-am înțeles foarte bine, suntem alături de copii, avem două fete minunate, pe care trebuie să le creștem cu tot ce avem mai bun.„, a spus Bănel Nicoliță.