Averea Dianei Şoşoacă. Câte case are și cât câștigă din avocatură

Declarația de avere a senatoarei Alianței pentru Unirea Românilor, Diana Șoșoacă, arată destul de bine. Avocata deține trei locuințe, o casă de vacanță și nu mai puțin de 4 terenuri.

De asemenea, are și conturi bancare care însumează peste 15.000 de euro, se arată în declarația de avere depusă la Senatul României.

Senatoarea din partea AUR are în posesie mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se află circa 15.000 de euro.

Diana Şoşoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Senatoarea mai are trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.

Peste 20.000 lei/lună din avocatură
Șoșoacă are mai multe obiecte de artă dobândite ”din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro. Totodată, reprezentanta AUR mai are patru conturi bancare, unde, în total, se află peste 16.000 de euro.

În declaraţia de avere se mai poate observa faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, anul trecut, a obţinut suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul său și care încasează 28.000 de lei pe an.

Diana Șoșoacă nu renunță: „Eu nu mă vaccinez și nimeni din familia mea nu se vaccinează”
Luni, 18 ianuarie 2021, la Antena 3, Diana Șoșoacă, senator AUR, a precizat, din nou, poziția sa oficială față de vaccinul anti-COVID-19. Aceasta a menționat faptul că nu se va vaccina și nimeni din familia sa nu o va face.

Alegerea sa este influențată de faptul că vaccinul este unul experimental, care va fi valabil abia în anul 2023.

„Eu nu mă vaccinez și nimeni din familia mea nu se vaccinează. Acesta este un vaccin experimental, în studiu clinic. El va fi valabil abia din 2023. De ce nimeni nu face teste pe cei care se vaccinează să vadă dacă sunt alergici la vaccin?”, a spus Diana Șoșoacă.

Ce avere are George Simion, președintele partidului AUR
Potrivit declaraţiilor de avere, George Simion, președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, nu are o avere impresionantă. Singurul bun de valoare trecut în declaraţia sa de avere este un autoturism marca Ford Fiesta din anul 2006. Pe numele lui George Simion nu este trecută nicio proprietate imobiliară.

Conturile parlamentarului AUR sunt goale. George Simion nu deţine niciun cont bancar iar singurele lui venituri pe care le-a încasat în anul 2019 reprezintă un salariu în valoare totală de 38.322 de lei. George Simion este director de marketing la firma Ideal Proiect Arhitecture & Engineering S.R.L.

Potrivit datelor obţinute de antena3.ro, acţionat majoritat la firrma la care lucrează George Simion este Marius Dorin Lulea, cu un procent de 70%. Acesta este vicepreşedinte al AUR și vicepreședintele Colegiului Diriginților de Șantier.