Autoritățile sunt în alertă maximă!

Autoritățile din întreaga lume sunt în alertă după ce s-a descoperit că oamenii de ştiinţă chinezi s-au pregătit pentru un al treilea război mondial cu arme biologice şi genetice, inclusiv coronavirus, în ultimii şase ani, potrivit unui document al Armatei Populare de Eliberare din 2015, intrat în posesia Departamentului de Stat al SUA.

Cercetătorii chinezi au examinat manipularea bolilor „într-un mod nemaivăzut”, scrie Daily Mail.

Conform documentului armele biologice vor fi „arma de bază pentru victorie” într-un astfel de conflict, chiar subliniind condiţiile perfecte pentru a elibera o armă biologică şi documentând impactul pe care l-ar avea asupra „sistemului medical al inamicului”.

Dosarul oamenilor de ştiinţă şi oficialilor armetei chineze , citat de publicaţia The Australian, a examinat manipularea bolilor pentru a face arme „într-un mod nemaivăzut până acum”. Potrivit sursei citate Beijingul a considerat potenţialul militar al coronavirusurilor SARS încă din 2015 ca fiind ridicat, accentuând temerile asupra cauzei Covid-19, unii oficiali încă mai cred că virusul ar fi putut scăpa dintr-un laborator chinez.

Al treilea război mondial „va fi biologic”
Documentul realizat de oamenii de ştiinţă ai Armatei Populare de Eliberare şi oficiali din domeniul sănătăţii arată că aceţtia au examinat manipularea bolilor pentru a produce arme „într-un mod nemaivăzut până acum”. Surse guvernamentale spun că acest subiect „ridică îngrijorări majore” cu privire la intenţiile celor apropiaţi preşedintelui chinez Xi Jinping, pe fondul temerilor tot mai mari cu privire la lipsa de reglementărilor a ţării cu privire la activitatea sa în laboratoare. Autorii documentului insistă că un al treilea război mondial „va fi biologic”, spre deosebire de primele două războaie care au fost descries drept chimice şi respectiv nucleare.

Cercetările au sugerat că cele două bombe atomice aruncate asupra Japoniei i-au forţat să se predea şi, aducând sfârşitul celui de-al doilea război mondial, susţin că armele biologice vor fi „arma de bază pentru victorie” într-un al treilea război mondial. Documentul prezintă, de asemenea, condiţiile ideale pentru a elibera o armă biologică şi a provoca daune maxime. Oamenii de ştiinţă spun că astfel de atacuri nu ar trebui să fie efectuate în mijlocul unei zile senine, deoarece lumina soarelui intensă poate deteriora agenţii patogeni, în timp ce ploaia sau zăpada pot afecta particulele de aerosoli. În schimb, ar trebui să fie eliberat noaptea, sau în zori cu „o direcţie stabilă a vântului … astfel încât aerosolul să poată pluti în zona ţintă”, relatează Adevărul.

”China a zădărnicit toate încercările de reglementare şi control a laboratoarelor sale ”