Aurel Padureanu a dezgropat-o pe Cornelia Catanga. Ce a urmat e cutremurator

Aurel Padureanu i-a implinit dorinta Corneliei Catanga. La aproape un an de cand regretata artista s-a stins din viata,

sotul ei a decis sa ii faca un mormant frumos, iar pentru acest lucru a trebuit sa o dezgroape.

Cornelia Catanga s-a stins din viata pe data de 26 martie 2021 la varsta de 63 de ani.

Din cauza restrictiilor, artista a avut parte de o inmormantare la care au participat doar cinci persoane, iar nimeni nu

s-a putut ocupa de locul de veci. La aproape un an, Aurel Padureanu a reusit sa ii faca un loc mai frumos regretatei sale sotii.

Artistul i-a facut o cripta Corneliei Catanga, dar pentru acest lucru a fost necesara dezhumarea, dupa ce a primit toate aprobarile din partea autoritatilor.

„Cornelia a lăsat cu gură de moarte să aibă criptă.

Am fost la Sanepid, am obținut aprobarea lor pentru deshumare, așa cum se face. Eu m-am ocupat sa îi fac un mormânt frumos.

În urmă cu două săptămâni am realizat acest lucru. I-am făcut și pomenirea de un an totodată. Acum are un loc frumos, așa cum trebuie și cum merita si ea, că a fost o mare artistă”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru Click.ro.

Mai mult, Aurel Padureanu spune ca a fost uitat dupa ce sotia lui s-a stins. “Te uită ea, familia, darămite cei străini.

Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem.

Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători.

Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar

trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să

îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi.

Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulţumesc, sau să spună public despre Cornelia”, a mai spus, cu tristeţe în glas, Aurel Pădureanu, pentru sursa citata.