Auchan, surpriză uriaşă pentru clienţi înainte de Sărbători. Se dă gratis în magazinele din toată ţara

Auchan vine cu o surpriză uriaşă pentru clienţi, înainte de Sărbători.

Retailerul francez a anunţat că oferă gratuit sute de vouchere de cumpărături în perioada următoare, în toate magazinele sale din România.

Auchan, surpriză uriaşă pentru clienţi înainte de Sărbători. Retailerul din Franţa a anunţat că părinţii copiilor care trimit scrisori lui Moş Crăciun, pot primi gratuit vouchere de cumpărături. Campania are loc în toate mgazinele Auchan din România.

Auchan, surpriză uriaşă pentru clienţi înainte de Sărbători

Clienţii hipermarketului mai au timp până pe 7 decembrie să participe la tombola organizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceştia pot câştiga vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei, 100 de lei, dar şi de 500 de lei. Tot ce trebuie să facă este să trimită pe email scrisoarea pentru Moş Crăciun al celui mic, în care acesta îi povesteşte Moşului ce îşi doreşte să găsească sub brad în ziua de Crăciun.

„Participă la tombola „Scrie-i lui Moș Crăciun” și noi ne asigurăm că dorințele copiilor sunt auzite! Până pe 7 decembrie, invită-l pe cel mic să redacteze o scrisoare adresată lui Moș Crăciun în care să povestească ce își dorește să găsească sub brad și să numească o faptă bună pe care a facut-o în decursul acestui an.

Trimite-ne o fotografie a scrisorii pe adresa [email protected] și poți câștiga unul dintre cele 200 de premii!”, transmite Auchan.

Auchan a fost înfiinţat în anul 1961 şi are sediul central la Lille, Franţa. Denumirea Auchan provine din limba franceză, fiind un omofon pentru Hauts-Champs, un cartier în Roubaix unde s-a deschis primul magazin. Este al 35-lea angajator din lume cu 354,851 de angajați, dintre care 206,000 dețin 5% din companie.