Auchan Romania a facut anuntul. Toti clientii trebuie sa stie.

Ca o masura suplimentara anti-inflatie, in cadrul actiunilor permanente de protejare a puterii de cumparare a romanilor, Auchan Romania blocheaza preturile a peste 3000 de produse marca proprie, actiune valabila pentru toti clientii.
Auchan este al doilea mare retailer care organizeaza o campanie de genul acesta, dupa Kaufland care a inghetat, in perioada 13 iulie – 11 octombrie 2022, preturile a peste 1.000 de articole.
„Ca o masura suplimentara anti-inflatie, in cadrul actiunilor permanente de protejare a puterii de cumparare a romanilor, Auchan Romania blocheaza preturile a peste 3000 de produse marca proprie, actiune valabila pentru toti clientii.
Astfel, numeroase produse din categoria alimentelor, de la lactate, branzeturi, mezeluri, oua, produse din carne, conserve si pana la cafea si inghetata, cat si din cadrul gamei nealimentare, precum
detergenti, cosmetice, articole de papetarie, bricolaj, auto si produse destinate animalelor de companie, nu vor fi impactate de inflatie, cel putin pana la 30 septembrie 2022.
In plus, clientii fideli vor putea beneficia si de 5% bonus suplimentar in bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achizitia acestor produse”, anunta compania.
Potrivit sursei citate, pe durata desfasurarii campaniei, intre 22 iulie si 30 septembrie, produsele au preturile permanent blocate in toate magazinele Auchan, precum si in magazinul online auchan.ro
Articolele incluse in campanie sunt usor de identificat, fiind marcate cu sigla produselor marca Auchan, varianta pasare rosie.
Toate aceste produse, cu exceptia celor din categoria Echipament Bebe, fac parte din actiunea de inghetare de preturi, adresata tuturor clientilor Auchan.
Produsele pot face obiectul unor reduceri promotionale temporare, aplicate la pretul inghetat.
In plus, cei peste un milion de clienti detinatori ai cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, dar si cei care se inscriu in acest club si utilizeaza cardul la cumparaturi, se pot bucura si de avantajul
suplimentar de 5% bonus in bani pe cardul de fidelitate, la achizitia oricarui produs marca proprie Auchan varianta rosie, bonus pe care compania il acorda permanent, tot timpul anului, pentru acest tip de produse.