Au ajuns să poarte aceleași haine! Regina Letizia a Spaniei și prințesa Leonor, fiica ei, au îmbrăcat aceeași rochie

Regina Letizia a Spaniei a atras atenția cu cea mai recentă apariție a sa. Ea a participat la un eveniment UNICEF și a impresionat cu ținuta ei, ținută care a fost purtată acum ceva vreme chiar de una dintre fiicele ei.
În vârstă de 49 de ani, Regina Letizia impresionează de fiecare dată când apare. Se mândrește cu o siluetă de indiviat, cu ținute perfecte, elegante, asortate.
De data aceasta, ea a s-a afișat într-o rochie de la un brand spaniol, Dandara, la care a asortat o pereche de platforme maro, de la brand-ul Uterque.
Rochia îmbrăcată acum de Regina Letizia nu e la prima purtare, chiar prințesa Leonor, fiica ei, a mai îmbrăcat-o o dată.
În schimb, prințesa Leonor și-a accesorizat altfel rochia, el a purtat încălțăminte crem și o poșetă la fel de deschisă de culoare.
Ce eforturi face Regina Letizia pentru silueta ei
De-a lungul anilor, Regina Letizia a fost criticată că este mult prea slabă, ba unii spuneau că e anorexică.
Ea mereu s-a simțit bine în pielea ei, spunea în diferite interviuri că mănâncă des și că nu face antrenamente în exces. „Nu am nicio problemă. Mănânc mult. Așa sunt, aceste este tipul meu de corp’, recunoștea ea.
O sursă regală a dezvăluit acum ceva vreme că Regina Letizia evită băuturile bogate în calorii, „Ea nu prea bea alcool ca să fiu sinceră, ceea ce uneori este o problemă pentru toasturi’, a spus o sursă din interiorul casei regale.
„Regina practică exerciții cu greutăți o dată la două zile. Ea le recomandă întotdeauna când cineva o întreabă. Dacă regele este liber, respectă și el rutina ei de gimnastică’, a mai spus acesta.
În timpul unei vizite regale în Spania, Letizia a recunoscut că mănâncă des legume, fructe, salate și piureuri. Aceste alimente sunt 80% din mesele zilnice ale reginei, dar nu uită nici de pește, ouă, varză kale și spanac, scrie evz.ro.
Foto: Hepta