ATENTIE ‼️ Acesta este cel mai NESĂNĂTOS ALIMENT din lume, dar mulți români il au in case si chiar il folosesc des

Românii sunt de cele mai multe ori neatenți la produsele pe care le cumpără, fără spă se gândească de două ori dacă le sunt benefice sănătății.

Aceșt sunt tentați de cele mai multe ori să cumpere și să consume produse care într-adevăr sunt foarte gustoase, dar care

nu au pra multe beneficii pentru organism, ba dimpotrivă.

Pericolele consumului excesiv de ulei de palmier
Conform unor studii realizate, o mare parte dintre români folosesc foarte mult ulei de palmier, într-un mod indirect, deoarece acesta este regăsit în foarte multe dintre produsele pe care aceștia le consumă, ca de exemplu pâine, ciocolată, supă sau pizza. Acest ulei de palmier are însă unele riscuri față de sănătatea noastră.

Uleiul de palmier poate crește anumiți factori de risc pentru bolile de inimă la unele persoane. Reîncălzirea repetată a uleiului poate reduce capacitatea sa antioxidantă și poate contribui la dezvoltarea bolilor de inimă.

Uleiul de palmier are un conținut ridicat de grăsimi saturate, care poate fi dăunător sănătății cardiovasculare. Cu toate acestea, un studiu a constatat că, atunci când este consumat ca parte a unei diete echilibrate, uleiul de palmier nu are un risc incremental de boli cardiovasculare.

De ce este atât de periculos uleiul de palmier
Grăsimile vegetale saturate natural care constituie uleiul de palmier facilitează creșterea nivelului de colesterol lipoproteic cu densitate scăzută în corpul uman. Aceasta înfundă arterele, ceea ce duce la stopuri cardiace.