Astrologul Natalia Vlasenko a facut anuntul cutremurator: „Aceasta perioada este legata de moarte. Pana pe 16 martie vor fi…”

Astrologul Natalia Vlasenko a facut o prognoza pentru Ucraina pentru viitorul apropiat si a stabilit cele mai periculoase date cand tara va avea apogeul razboiului.

Ea a mentionat ca din 12 iulie 2022 incepe o perioada foarte dificila in razboiul cu Rusia.

„Aceasta perioada este legata de moarte, de schimbari globale, de o perioada de la fericire la durere, de la viata la moarte.

Pana pe 16 martie vor fi multi morti, multe evenimente extreme, sfarsitul perioadei printr-o mare durere. Statul va depune toate resursele in rezolvarea situatiilor de urgenta”, a scris Vlasenko pe pagina ei de Instagram.

Ea a remarcat ca in perioada 15 iulie – 4 august va fi un apogeu al razboiului. In aceasta perioada pot avea loc cele mai puternice explozii, incalcari ale protocoalelor si chiar violenta si moarte.

Cea mai grea perioada va incepe, potrivit ei, din 31 iulie.

In plus, astrologul a mentionat ca cele mai periculoase locuri din Ucraina sunt centrele comerciale, parcurile, locurile de joaca, scolile, gradinitele si institutiile.

Pericolul planeaza peste marile orase ale tarii.

De asemenea, astrologul mai crede ca Rusia va pregati o ofensiva speciala si de Ziua Independentei Ucraina, pe 24 august, scrie Unian.