Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni astrologice despre război.

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziuni astrologice despre cel mai grav eveniment care se desfășoară în această perioadă, respectiv războiul pe care Rusia l-a pornit împotriva Ucrainei.

Au trecut opt zile de atacuri cu toate forțele și pe toate fronturile, iar unii spun că ce este mai rău de acum urmează. Iată ce spune astrologul Cristina Demetrescu despre război, Putin și ce se va întâmpla în perioada următoare.

Cristina Demetrescu: trei puncte culminante în perioada următoare
Primul punct culminant se referă la luptele terestre și este cuprins în intervalul 2 martie ora 1.00 şi 4 martie ora 19.00, folosind marja de 1grd+/-, a conjuncţiei Marte/Pluton. Cristina Demetrescu îi contrazice pe cei care spun că războiul abia acum începe. Ea este de părere că Vladimir Putin este din ce în ce mai sărac în forțe. Iată cum explică astrologul decăderea liderului de Kremlin!

Această conjuncţie este pe casă joasă pentru Putin, pe casa Racului, casă emoţională şi reprezintă zilele acestea marele vulcan emoţional al unui om neputincios, care când nu mai are cu ce, ameninţă cu ce-i mai rău. Răbufnirea este astfel emoţională şi neputincioasă, a explicat Cristina Demetrescu.