Astrologii au citit în stele viitorul lui Putin:

Vladimir Putin este in prezent „omul negru” al planetei, cel mai detestat si urat personaj.

Astrologii spun ca actiunile sale din acest moment se vor intoarce impotriva lui cu puterea unui bumerang.

Vladimir Putin a fost analizat de medici, de psihologi de psihiatrii pe toate laturile, dar cea mai bogată literatură

despre liderul de la Kremlin vine din partea astrologilor şi a numerologilor. Şi cei din ţara noastră au analizat astrolgrama lui Vladimir Putin, ajungând de cele mai multev ori la concluzii comune-

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din țara noastră, a făcut predicții despre războiul din Ucraina.

În urma astrogramei pe care a făcut-o, Mariana Cojocaru a ajuns la câteva concluzii interesante. Ce spune despre Vladimir Putin, dar și despre cât s-ar putea prelungi conflictul din Ucraina și care este legătura cu cifra trei.

Mariana Cojocaru a făcut astrograma războiului dintre Rusia și Ucraina și a ajuns la concluzia că cele două țări se află

pe cicluri karmice diferite în raport cu cifra trei. Acest lucru înseamnă că războiul s-ar putea prelungi cu încă trei

săptămâni, trei luni sau chiar trei ani. Astroloaga este de părere că Vladimir Putin nu este invincibil și că s-ar putea ajunge la un acord favorabil.

Este un conflict într-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine şi mai ales la nivel de diplomaţie. Acolo este o răfuială karmică, de vieţi, între titanii lumii. Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară. Acum suntem în zodia Peştilor.

Acum totul ţine de cum vor reuşi, cu înţelepciune, să găseacă soluţii în aşa fel încât să nu sacrifice vieţile copiilor.

Există anumite marcaje care vin pe cicluri karmice în relaţie cu trei. Poate să fie trei săptămâni, trei luni sau poate să se prelungească trei ani.”, a spus Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii Exclusiv Vip de la Prima TV. Mariana Cojocaru a

explicat că în perioada următoare luna va fi în Rac, iar acest lucru ar putea influența evoluția conflictului. Astroloaga

a mai explicat cum poate fi influențat Vladimir Putin de schimbările astrologice care vor avea loc în perioada următoare și ce legătură există între zodia care îi guvernează viața și deciziile pe care le-ar putea lua.

Este important ca soluţia să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă şi care nu au greşit cu nimic. Pe 14 aprilie, Luna Neagră va intra în Rac. Vladimir Putin este Balanţă, dar are predominantă în Berbec, pentru că Balanţa este o zodie a
echilibrului. Vor exista nişte negocieri, care nu vor fi neapărat la vedere, adică să le ştim noi. Trebuie să găsească o cale de negociere toţi.

Mesajul Papei Francisc este foarte important. Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Putin. Cu cât vor fi mai isteţi, mai orientaţi şi diplomaţi ai noştri, cu atât ne va fi mai bine”, a mai explicat Mariana Cojocaru, în cadrul aceleiași intervenții.

Cristina Demetrescu, harta astrală a lui Vladimir Putin: ”E programat să distrugă, e în zodia morții. Eu nu am mai văzut așa ceva”

”Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion și cea din urmă e o zodie nu doar răzbunătoare, proiectează mult în afară. Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap. Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.

Astrograma lui Putin: este un om puternic pe parte distructică, practic este cumva programat să distrugă. De când este la putere, de circa 23 de ani, la momentul acesta toate planetele lui atârnă în partea de jos a hărții. Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții.

Eu am tot calculat în perioada asta și practic de când Saturn a coborât, el e pe cea mai de jos treaptă. Aceasta cădere este în trepte, nu bruscă. Destinul lui este pe Taur, care e zodia morții, dar și o zodie a distrugerii și stă mult și bine acolo, până pe 12 iulie 2023, deci nu este un tranzit rapid. Știți cum îl văd eu acum pe Vladimir Putin? Armata poate să se întoarcă împotriva lui prin demotivare, autosabotare, pentru că nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură, distrug. Aproape că eu nu am mai văzut așa ceva”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, sâmbătă, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.