Astăzi mergeam prin Auchan și dintr-o dată am auzit un zgomot de ceva care se sparge.

Am traversat culoarele și am văzut câteva persoane murmurând cu voce joasă. Când am intrat pe culoarul unde priveai, am văzut o scenă tristă.

O doamnă a lovit cu căruciorul raftul de farfurii și multe au căzut.

Îngenuncheată,
disperată, aduna cioburile, în timp ce soțul ei aduna bucățile cu codul de bare de la fiecare farfurie spartă, spunând: vezi, acum va trebui să plătești toate astea.

Tristă scenă. Cineva care a greșit și cu acest “spectacol” toate privirile erau pentru ea.
Când am îngenuncheat lângă ea ca să-i explic să nu-și facă griji, a venit un tânăr, a îngenunchiat lângă noi și i-a spus:

– Lăsați, lăsați ca cei de la curățenie să le strângă. Mergeți, vă rog, la spital să-ți vadă rana de la mână.

Ea, s-a uitat la el, jenată, și i-a spus:
Nu. Trebuie să adun asta ca să plătesc.

Tânărul i-a spus:
– Liniștiți-vă! Avem asigurare pentru o astfel de pierdere, iar dumneavoatră nu trebuie să plătiți nimic. Mergeți, vă rog!

Când tânărul s-a ridicat în picioare, am putut vedea că avea ecuson de manager de supermarket.

Pentru tine care ai citit până aici, mi-ar plăcea să-mi acorzi un minut. Acolo unde ești, închide ochii și imaginează-ți că Dumnezeu face același lucru pentru tine!

Adună bucățile inimii tale, pentru loviturile pe care ți le-a dat viața, îți vindecă rănile și te asigură că toate greșelile tale vor fi iertate.

Există o asigurare numită Mulțumesc, că atunci când recunoști că ai greșit și o accepți ca fiind singura ta salvare, managerul existenței universului DUMNEZEU îți va spune: “Totul este plătit… Mergi, te rog!”