Asia Express continuă! Care sunt echipele care luptă anul acest pentru premiul cel mare

În doar câteva zile încep filmările pentru noul sezon Asia Express. Concurenții se vor lupta pentru amuleta supremă, în valoare de 30,000 de euro.

Noul sezon prezentat de Irina Fodor anunță o mulțime de surprize pentru concurenți și telespectatori și promite un show de zile mari.

Echipele de la Asia Express

Asia Express continuă anul acesta. După ce filmările au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile au revenit acum la normal și treptat s-a decis reluarea filmărilor în doar câteva zile. Cursa începe din Turcia, apoi continuă în Georgia și Azerbaijan.

În noul concurs se vor respecta aceleași reguli ca și până acum: bugetul va fi de un dolar pe zi, bani cu care cei 18 concurenți vor fi nevoiți să se descurce în ceea ce privește mâncarea, cazarea, dar și transportul. În tot acest timp vor fi coordonați de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, care este implicată pentru prima dată într-un astfel de proiect.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și influencerii Lorelei și Zarugunt sunt cele 9 perechi care vor să-și încerce norocul în cursa pentru premiul cel mare.