Așa ceva nu promovează nimeni… Un preot din Olt a renovat casa unor copii orfani: Iată cum arăta locuința înainte și cum arată acum

Un preot “de spital” a demarat un proiect impresionant pe care, cu ajutorul oamenilor buni, a reusit sa-l duca la bun sfarsit.

Ion Iagaru este preot paroh la biserica din curtea Spitalului Municipal Caracal. La finalul lunii iunie, preotul a pus la cale un proiect prin care sa ajute o familie nevoiasa din comuna Draghicesti din Olt.

Trei copii cu varste intre 2 si 14 ani, al caror tata a murit anul trecut, sunt crescuti doar de mama, iar casa lor era aproape daramata.

„In perioada 1-10 august ne-am propus sa renovam casa celor trei orfani! Vom incepe cu un acoperis NOU! Materialele de constructii vor fi achizitionate de biserica noastra. Alătura-te voluntar echipei”, este mesajul prin care preotul anunta poiectul sau.

Asa arata casa inainte de renovare.
Preotul Ion Iagaru este cunoscut pentru actiunile de binefacere si prin faptul ca reuseste sa mobilizeze multi oameni in proiectele sale. Astfel, pe 1 august, asa cum isi propusese parintele, au inceput lucrarile de renovare a casei. Au lucrat cu mic si mare, voluntari din toata zona, si in 8 zile casa a fost gata.

Si asa arata casa dupa 8 zile de munca: Nu este pentru prima data cand preotul Ion Iagaru organizeaza astfel de proiecte. Parintele a mai ajutat si alte familii nevoiase si chiar a construit o capela pentru romanii care locuiesc in Vidin, Bulgaria.