Aşa arată Daniela Gyorfi nemachiată! Îți place sau spui „pas”? FOTO

Zilele trecute, Daniela Gyorfi a dat cărţile pe faţă după ce a fost criticată de internauţi!

Fanilor le-a fost greu să creadă că nu a apelat la operaţii estetice, iar după ce lucrurile au fost lămurite, mulţi au început să se întrebe cum arată artista fără machiaj!

Zilele trecute, Daniela Gyorfi a dat cărţile pe faţă după ce a fost criticată de internauţi! Fanilor le-a fost greu să creadă că nu a apelat la operaţii estetice, iar după ce lucrurile au fost lămurite, mulţi au început să se întrebe cum arată artista fără machiaj!

Daniela Gyorfi arată impecabil la 50 de ani, motiv pentru care răutăcioşii din mediul online au acuzat-o că şi-a făcut operaţii estetice. Adevărul este altul! Artista a apelat la tehnici non-invazive şi s-a declarat „de modă veche” pentru faptul că păstrează pozele fără filtre, nu aşa cum o fac majoritatea vedetelor de la noi.

„Mi-e şi ruşine, nu ştiu cum să mai spun. Nu am operaţii estetice la faţă, că astea se văd. Mi-am făcut nişte proceduri non-invazive. Am trei operaţii la sâni. Şi de la lumină şi de la ruj am buzele mai mari. Dacă ai buzele mai subţiri dai cu rujul mai aşa. Eu nu pun filtre la poze, sunt de modă veche”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.