Arsenie Boca a prevestit războiul. Ce a scris părintele despre Rusia

Profeția părintelui Arsenie Boca despre Rusia. Marele profet a prevestit războiul.

Arsenie Boca este considerat unul dintre cei mai mari profeți din România. Preotul a prevestit multe evenimente extrem de importante, care ulterior au avut loc. Acesta a vorbit și despre Rusia.
În prezent, Rusia și Ucraina se află în plin război. Acum vorbele părintelui despre Rusia îi va îngrijora pe ruși.

Părintele este celebru pentru harul său. Arsenie Boca a prevăzut evenimente foarte importante care s-au adeverit cu timpul.
El este considerat cel mai mare profet din țara noastră. Profeția pe care a făcut-o în legătură cu Rusia ar trebui să îi înspăimânte pe aceștia.

Ce a transmis Arsenie Boca în privința războiului
Arsenie Boca a lansat numeroase profeții care s-au împlinit. Una dintre aceste profeții se referă la Rusia și la războiul care are loc în prezent. În anul 1948, părintele Arsenie Boca a spus că va exista un război, iar rușii vor primi răsplata la ei acasă.

„În curând va începe un nou război și rușii care au făcut atâta rău în țara noastră vor primi răsplata la ei acasă’’, searată într-un document care datează din data de 16 decembrie 1948 din Arhivele Securității.
Arsenie Boca vorbea și despre moartea cuplului Ceaușescu. Totul s-a petrecut exact cum a zis el. În anii ‘80 părintele Arsenie Boca a fost dus în fața lui Nicolae Ceaușescu care i-a cerut să îi prevestească viitorul.

Atunci, Arsenie Boca i-a transmis că va muri într-o zi de mare sărbătoare, însă nimeni nu l-a crezut. Nicolae Ceaușescu a zis că nu vrea să-l mai vadă niciodată. Revoluția a început la trei săptămâni după decesul părintelui. El prevestise „o vărsare de sânge în România”. Atunci, milioane de tineri din toată țara și-au pierdut viața.