Are nevoie de 2 ore pe zi ca sa isi ascunda acneea. Fotografii cu tanara care nu iese din casa nemachiata – FOTO

Abigail Collins, este o tanara de 19 ani care pierde doua ore pe zi pentru machiajul menit sa ii ascunda acneea severa. Tanara s-a confruntat cu probleme mari cauza acestui aspect.

A devenit o persoana timida si spune ca nu mai are incredere in ea.

Inca de la varsta de 10 ani, cand a inceput sa se confrunte cu probleme grave ale tenului, tanara a fost hartuita de colegi. Acum, studenta la criminalistica din Glasgow sustine ca viata la universitate i-a dat curajul sa renunte la machiar din cand in cand.

CITESTE SI: DOLIU IMENS PENTRU PEPE ”A MURIT ”

Abigail Collins, este o tanara de 19 ani care pierde doua ore pe zi pentru machiajul menit sa ii ascunda acneea severa. Tanara s-a confruntat cu probleme mari cauza acestui aspect. A devenit o persoana timida si spune ca nu mai are incredere in ea.

Inca de la varsta de 10 ani, cand a inceput sa se confrunte cu probleme grave ale tenului, tanara a fost hartuita de colegi. Acum, studenta la criminalistica din Glasgow sustine ca viata la universitate i-a dat curajul sa renunte la machiar din cand in cand, scrie The Sun.

Cu toate acestea, ea se teme sa isi caute jumatatea, intrucat simte ca ar putea fi acuzata de barbati ca ii induce in eroare.

„M-am chinuit sa fiu intr-o relatie, intrucat eram constienta de problemele pe care le am si cum arat. Asa ca am incercat sa evit asta. Nu ies la intalniri pentru ca nu vreau ca cineva sa ma acuze ca ii pacalesc sau ca nu sunt sincera cu privire la cum arat. E atat de dificil sa inteleg cum ma percepe o alta persoana”, a spus ea.

„Cand esti student nu ai foarte mult timp sa te pregatesti dimineata, asa ca a trebuit ca in unele zile sa merg la cursuri fara machiaj. Acum sunt rare momentele cand vin machiata la facultate”, a mai spus tanara.