Ramona Bădescu a făcut publice primele imagini cu tatăl copilului

Ramona Bădescu este o femie împlinită. La 52 de ani, actriţă se poate lăuda cu o carieră frumoasă, un băieţel superb şi un logodnic extraordinar. După atâţia ani, în sfârşit, a decis să spună cine cine este tatăl copilului şi cu ce se ocupă.

Ramona a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu cine este bărbatul care o face fericită. Acesta este bancher şi se numeşte Fabio Cali.

„Se numeşte Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubeşte diamantele. Sunt mulţi bărbaţi cărora nu le plac bijuteriile’, a spus actriţă.

Poveste de dragoste cu Fabio
Artistă trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Fabio care are 53 de ani. Cei doi au împreună un băieţel, Ignazio, care va împlini un an şi jumătate.

Ramona Bădescu a dezvăluit câteva lucruri despre bărbatul de lângă ea

Ce spunea actriţă despre bărbatul care o face fericită?

Sunteţi curioşi, nu? Lucrurile intime rămân private şi sunt foarte geloasă şi egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am aşteptat o viaţă întreagă pe iubitul meu şi pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiţi împreună şi ne trăim acest moment atât de minunat cu discreţie şi cu eleganţă, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.