Are 68 de ani, dar arată spectaculos. Care este secretul siluetei Anastasiei Lazariuc

Anastasia Lazariuc este una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

A implinit 68 de ani, însă fascinează și acum cu frumusețea ei. Cântăreața nu-și arată deloc vârsta și a reușit să-și mențină o siluetă fără cusur de-a lungul anilor.

Anastasia Lazariuc a vorbit despre silueta ei, pe care și-o păstrează încă din tinerețe, dar și despre ce anume a făcut să arate atât de bine tot timpul.

Celebra artistă susține că o ajută foarte mult genele, pe care le-a moștenit de la mama ei, dar și câteva trucuri pe care le-a furat de la cea care i-a dat viață.

„Fiecare femeie este înzestrată cu frumusețe de la Dumnezeu, dar depinde și de noi și de baza genetică. Dumnezeu ne-a creat pe toți atât de diferit încât degeaba încerc eu să dau sfaturi cuiva sau cineva mie, pentru că noi trebuie să ne cunoaștem corpul și să ne dăm seama ce e bine și ce nu.

Pentru mine un exemplu foarte bun a fost mama mea. De fapt, la noi în familie nu e nimeni gras, iar mama…Am furat foarte multe trucuri de la ea.

Abia când am crescut mi-am dat seama câtă înțelepciune avea o femeie de la țară, simplă. Eu nu știu când mama mea dormea. Eu nu știu când se culca.

Eu când mă trezeam, ea era în picioare și făcea ceva, eu mă culcam, ea ultima mergea la culcare. Era foarte activă’, a declarat Anastasia la „Vorbește lumea’.

Mama ei a invatat-o sa fie activa

„Mama ne trezea devreme. Ne spunea cine se trezeste devreme, departe ajunge, dar avea dreptate. Ne spunea soarele s-a trezit, trebuie sa ne trezim si noi, cand merge soarele la culcare, mergem si noi’, isi mai aminteste Anastasia Lazariuc.

Artista a marturisit ca nu a mancat niciodata trei feluri de mancare la o masa, pentru ca nu e bine sa amesteci alimentele. In plus, ea a recunoscut ca are o slabiciune pentru…mamaliga, pe care o prepara destul de des si care a ajutat-o de-a lungul anilor sa isi mentina silueta.

„Îmi place foarte mult mămăliga și este și foarte sănătoasă.(…) Una-două când nu prea am mâncare sau vin din turnee. Ce să fac de mâncare? Fac repede o mămăligă, se face în cinci minute, și mai pun ce-o fi acolo pe lângă ea’, recunoaște artista.

„Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e.

Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta.

Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și amestecat nu e bine deloc’ a povestit Anastasia Lazariuc.

Artista sustine ca a ajutat-o foarte mult in viata ceea ce a invatat de la mama ei, care i-a fost un exemplu foarte bun, dar si faptul ca a crescut intr-o familie iubitoare si calma, in care nu se facea niciun fel de exces.

Cand vrea sa slabeasca tine post

„Am fost sase copii la parinti, trei baieti si trei fete. Parintii mei au avut 11 copii din care 5 s-au pierdut. Parintii mei au fost ca Romeo si Julieta. Se iubeau foarte mult. (…)

Am crescut intr-o familie foarte calma, in care mama cu tata se iubeau, se pupau de fata cu noi’, a dezvaluit artista.

Artista a mai spus ca nu a tinut niciodata o dieta, insa de cate ori i se pare ca a pus un pic pe ea, recurge la un truc inedit pe care l-a invatat de la mama ei. Mai exact, ea tine cateva zile post, renuntand complet la carne, lactate, oua si unt.

„Dieta nu am tinut niciodata. Post, da. Asa m-a invatat mama. Eu nu am reusit sa tin cap-coada un post.

Dar cand vreau sa mai slabesc, asta fac, tin post’, a declarat Anastasia Lazariuc.