Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile pe care le are ardeiul iute asupra organismului uman!
In cei 35 de ani de meserie nu am pierdut niciun pacient cu atac de cord, iar motivul este ca, de cate ori sunt chemat in astfel de cazuri de urgenta, daca persoana inca mai respira, ii dau sa bea o cana cu ceai de ardei iute (1 lingurita la o cana de apa fierbinte).
In cateva minute, pacientul este deja pe picioare.
Doctorul Christopher explica acest lucru prin faptul ca ardeiul cayenne produce un efect de echilibrare a presiunii sangelui din cap pana in picioare.
Acesta ridica presiunea de pe zona hemoragica, permitand sangelui sa se coaguleze rapid. Daca persoana este inconstienta, se pun cateva picaturi de extract (tinctura)de ardei iute sub limba pacientului.
Ingrediente:
  • pudra de ardei rosu (ardei Cayenne);
  • 2 ardei Cayenne proaspeti;
  • 50% alcool (poti folosi vodca);
  • 1 recipient din sticla (de 1 litru).
Mod de preparare:
1. Se umple un sfert din recipientul de sticla cu pudra de ardei Cayenne si se pune suficient alcool pentru a acoperi pudra.
2. Se amesteca cei doi ardei Cayenne proaspeti si se adauga suficient alcool astfel incat amestecul sa aiba o textura asemanatoare unui sos.
3. Se adauga mixtura in recipientul care ar trebui sa fie acum trei sferturi plin.
4. Se umple sticla pana sus cu alcool si se inchide bine. Se agita sticla de mai multe ori in timpul zilei, pentru a se amesteca bine continutul.
5. Se lasa tinctura la macerat (circa 28 de zile) si apoi se strecoara compozitia cu ajutorul unei bucati de tifon.
Se pastreaza produsul intr-o sticla inchisa la culoare si se tine intr-un loc uscat si intunecos.
Dozaj: 5 – 10 picaturi din aceasta tinctura la un pacient care a suferit cu adevarat un atac de cord.
Adauga alte 5 – 10 picaturi in 5 minute. Repeta terapia pana cand problema persoanei se dispare.