Apar detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti

Apar detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama micuților făcea live pe Facebook și asculta manele la maxim în momenul tragediei și nu a avut nicio reacție când afară de auzeau sirenele salvatorilor!

Polițiștii au fost cei care i-au oprit distracția când au venit să o anunțe ce s-a întâmplat.

Apar detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama lor asculta manele şi stătea live pe Facebook, în momentul în care micuţii au căzut de la etaj

Clipe de groază la Ploiești unde mai mulți oameni au sunat la 112 după ce au văzut că doi copilași de doar 2 ani și o lună au căzut pe geam de la etajul 10 al blocului unde locuiau. Oamenii care au văzut totul erau în stare de șoc. În lacrimi, aceştia au povestit ce s-a întâmplat.

„Nu am apucat decât să văd că micuţii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strâmbe şi băiatul în pijamale desculţ.”, spune o femeie.

În tot acest timp, mama celor doi copilași făcea live pe facebook. Femeie era în pat alături de celălalt copil al ei, asculta manele la maxim și fuma. Deși sirenele salvatorilor se auzeau, femeia nu a avut nicio reacție. Polițiștii au fost cei care i-au oprit distracția când au venit să o anunțe ce s-a întâmplat.

Vecinii spun că familia se mutase de câteva zile în apartament. În dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz de unde au căzut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnaliștilor că a văzut toată ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

Tatăl copiilor nu era acasă în momentul tragediei, a venit mai tâzriu și era în stare de șoc. Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.