ANUNȚUL DE ANGAJARE AL UNUI TÂNĂR DIN BOTOȘANI A DEVENIT VIRAL: „CAUT DE LUCRU CA BATIGARD. NU AM LUAT BĂTAIE DECÂT DE 3 ORI PÂNĂ LA 22 DE ANI”

Un bărbat de 22 de ani a postat pe un site de vânzări „oferta” sa de angajare. Mesajul comic, cu greșeli de exprimare și de scriere, a ajuns rapid cunoscut de internauți. Tânărul vrea să devină bodyguard.
Anunțurile de angajare de pe internet pot stârni amuzamentul de multe ori.
Greșelile pe care le fac cei care le postează, ofertele lor sau calitățile pe care le prezintă stârnesc umorul și în cei mai retinenți.
Un astfel de exemplu este și cazul unui tânăr din Botoșani. Ajuns la 22 de ani, bărbatul a găsit o metodă inedită de a-și câștiga pâine.
Cu curaj, a postat pe un site pentru vânzări ce poate el să ofere. Spunând că știe karate și că a fost bătut doar de trei ori până la vârsta sa, românul se visează bodyguard.
„Caut de lucru ca batigard în Botoșani și pe lângă aproape. Știut să fac carate, știu să bat, nu a luat bătaie decât de trei ori până la 22 de ani. Vă rog să mă sunați. Cer și ofer seriozitate”, este anunțul postat de tânăr.

Cât cere botosăneanul „batigard” pentru serviciile sale

După cum se vede în anunț, tânărul ar vrea chiar 100 de lei pentru a fi bodyguard. Nu a precizat pe ce interval de timp, așa că se poate presupune că ar vrea să fie plătit cu ziua