Anunț de ultimă oră de la RCS RDS! Toți clienții sunt vizați

RCS RDS a făcut mai multe anunțuri importante în ultima perioadă.
Cel mai cunoscut și de succes furnizor de internet își ține la curent clienții cu tot ce este nou, iar acum aduce la cunoștință ceva nou.
Astfel, oficialii le-au transmis un mesaj important tuturor celor care beneficiază de serviciile lor.
RCS RDS, schimbare de ultimă oră
RCS RDS este cel mai cunoscut furnizor de internet și telefonie mobilă. Are o relație apropiată de clienții lui, ținând cont atât de serviciile și prețurile pe care le impune, dar și de noutățile stabilite.
De data aceasta a trimis un mesaj inclus în factură, prin care a anunțat ce se va modifica.
”Vă informăm că suntem obligaţi să modificăm grila de programe prin repoziţionarea canalelor TV.
Multe dintre canalele aflate până acum la sfârşitul grilei de canale vor fi regăsite la începutul grilei, precum şi invers”, se arată în documentul trimis alături de factură.
Astfel, aflăm de la furnizor că grila de programe se va organiza mult mai bine, în funcție de importanța posturilor TV, de proveniența acestora.
Situația a scăpat de sub control, după ce Digi România a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) cu o sumă destul de mare.
Adrian Sîrbu, cel care deține Aleph News, a declarat de mai multe ori că Digi are o atitudine abuzivă, iar televiziunea pe care o are este poziționată incorect în grila de programe, lucru ce ar trebui remediat.
Vezi și: Anunțul zilei pentru clienții Digi RCS&RDS.
Ce se întâmplă cu Vodafone și Orange
Digi România a precizat că a făcut două calupuri de posturi de știri, unul cu posturi românești, unde sunt adăugate posturi precum Digi 24, Realitatea, Antena 3, România TV și B1, și unul cu posturi de știri mai mici, la care se adaugă cele internaționale, precum NCN, Canal 33, Profit News, B1 TV HD, Aleph News, News România, Nașul TV, Linkpress, CNN, BBC World și CGTN.