Angela Rusu a născut! Iată primele imagini cu micuța

Îndrăgita interpretă de muzică populară Angela Rusu este în culmea fericirii după ce a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă!

La scurt timp de la venirea pe lume a fetiței, Angela a postat primele imagini cu Maria Anais. Fericitul eveniment vine la doar două săptămâni după ce artista a devenit bunică, fiica ei cea mare născând tot o fetiță.

Bucurie mare în familia Angelei Rusu după ce artista a născut o fetiță care a primit numele Maria Anais. Interpreta de muzică populară, care este în vârstă de 46 de ani, tocmai devenise bunică în urmă cu două săptămâni. Atunci, fiica ei cea mare, Larisa, a adus pe lume o fetiță al cărei nume este Alice. Chiar dacă Angela Rusu își dorea să nască de Ziua Copilului, se pare că fetița ei nu a mai avut răbdare și a venit pe lume cu o săptămână mai devreme.

Angela Rusu a născut și a postat primele imagini cu micuța
Angela Rusu a devenit mămică pentru a treia oară și, imediat după marele eveniment, artista de muzică populară a făcut publice imagini emoționante chiar de pe patul de spital. Aceasta este nespus de fericită în timp ce o sărută pe micuța Maria Anais.

Direct pe contul său de Instagram, emoționantă și îndrăgostită iremediabil de micuța Maria Anais, Angela Rusu a făcut publice primele imagini cu fiica sa, chiar de pe patul de spital. Așa cum probabil vă așteptați, filmulețul sublim postat de către artistă a venit însoțit și de un mesaj pe măsură. Angela susține că micuța Maria Anais este miracolul și minunea vieții sale, fiind de părere că Dumnezeu este cel care lucrează printre oameni.