Andrei Carandino, fostul soț al Monicăi Anghel, a murit!

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino, a murit!

Cunoscutul medic estetician al unui spital din București a încetat astăzi din viață la vârsta de 61 de ani. Doctorul a fost căsătorit cu celebra artistă timp de 11 ani.

A murit Andrei Carandino, fostul soț al Monicăi Anghel

Veste tristă în această zi pentru Monica Anghel. Cunoscuta cântăreață traversează o perioadă grea, asta

după ce a aflat că primul ei soț, Andrei Carandino, a murit! Medicul estetician a încetat din viață la vârsta de 61 de ani din cauza unor probleme cardiace.

„În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a

Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de socializare.

Medicul Andrei Carandino era specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructive, dar și

dooctor în știinte medicale. El a absolvit masterul Managementul Serviciilor de Sănătate, iar cu doar două zile în urmă își sărbătorise ziua de naștere.

Monica Anghel a rămas în relații bune cu Andrei Carandino

Deși s-au despărțit în anul 2005, după un mariaj de 11 ani, Andrei Carandino fiind primul soț, Monica

Anghel și acesta au păstrat legătura și au rămas mereu prieteni, vedeta ajungând de mai multe ori pe mâna fostului soț pentru diferite intervenții.

Cei doi chiar așa s-au și cunoscut, de altfel, atunci când obsesia cântăreței era să aibă o talie de viespe. Acest lucru ar fi putut să o coste viața dacă Monica Anghel nu ar fi dar de medicul Andrei Carandino care i-a făcut o serie de operații complexe, după anumite complicații.