Andrei A Fost Ucis De Trupele Ruse In Odesa! Soldatul De Origine Romana Urma Sa Devina Tata

Un soldat de origina romana si-a pierdut viata in Ucraina, in timpul luptei pentru portul Odesa.

Este vorba despre Andrei Dumbrava, iar anuntul a fost facut de catre familia tanarului care se pregatea sa devina tata pentru a doua oara.

Cel putin 18 persoane au fost ucise, joi, intr-un atac desfasurat de trupele ruse la o unitate militara din Odesa.

Potrivit stirileprotv.ro, 8 barbati si 10 femei si-au pierdut viata, iar printre victime s-a numarat si Andrei Dumbrava,

un soldat ucrainean de origine romana. Militarul avea 32 de ani si era tatal unei fetite in varsta de 4 ani. Sotia lui Andrei este insarcinata in sapte luni.

Liliana Ciobanu, matusa tanarului soldat, a facut anuntul trist pe o retea de socializare. Femeia locuieste in Bragadiru

, Ilfov, la doar cativa kilometri de Bucuresti. “Nepotul nostru, Andrei, a murit în bombardamentul absurd al unității de

radiotehnică militară 0173 din Podolsk, regiunea Odesa. Ar mai fi dorit să trăiască… A lăsat în urmă o fetiță de numai 4 ani și o soție însărcinată în 7 luni… Avea doar 32 de ani…”, a scis, pe Facebook, mătușa militarului.

“Am aflat că au căzut două rachete, au distrus un sistem radar. Au murit 22 de persoane acolo, însă ce nu știam este că

printre aceste persoane era și un nepot de-al nostru. Seara, ne-au comunicat rudele cu durere că este Andrei, nepotul

nostru, printre cei decedați. Tatăl lui, vărul meu primar, era în Odesa, pentru că muncește acolo. Andrei era în ture,

acolo, de pază. Soția lui a vorbit ultima oară cu el când a plecat seara în tură, pe 23, și pe 24, dimineața, nu s-a mai întors. Nimeni nu s-a așteptat la asta”, a declarat, pentru Știrile Pro TV, Sergiu Șchiopu, unchiul lui Andrei.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, își apără țara în stradă

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ieșit să își apere țara în stradă! A intrat LIVE pe rețelele de socializare, alături de alte nume importante din conducerea țării vecine. Mesajul lui de încurajare le dă putere ucrainienilor care luptă în aceste momente pentru țara lor.

Oamenii au reacționat imediat și au apreciat gestul făcut de actualul conducător al țării. Și fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, a fost intervievat pe stradă, cu o armă de foc în mână, potrivit eNews24.ro.

Începe deja cea de-a treia noapte de când s-a declanșat conflictul sângeros, la ordinul lui Vladimir Putin. Situația a fost una extrem de tensionată în ultima perioadă, dar nimeni nu se aștepta ca rușii să atace toată Ucraina