Andreea Tonciu are probleme de sănătate. Nu scapă deloc de ele: ”Sunt umflată pe partea dreaptă”

Andreea Tonciu este una dintre cele mai iubite prezențe feminine de la noi din țară. Excentrică și mereu cu zâmbetul pe buze, frumoasa brunetă reușește să atragă atenția ori de câte ori are ocazia.

Cu toate acestea, lucrurile nu sunt mereu roz pentru ea, pentru că mai are și probleme de sănătate care nu îi dau pace.

Andreea Tonciu, dureri mari de ureche
Andreea Tonciu se plânge de ceva timp de dureri mari de ureche. Deși credea că este ceva trecător, care se va rezolva rapid, se pare că problemele persistă și parcă nu mai scapă de suferință.

Fosta concurentă Bravo, ai stil! s mers și la spital pentru un control, iar medicul i-a prescris un tratament, dar care se pare că nu își face efectul, pentru că are urechea foarte umflată. Vedeta spune că s-ar fi îmbolnăvit în vacanță, unde a stat cu fiica ei mai mult în apă și apoi a mers tot drumul cu aerul condiționat pornit, ceea ce ar fi agravat situația.

„Sunt foarte supărată, nu mă simt bine… sunt umflată pe partea dreaptă pentru că am probleme cu urechea. Am fost la spital şi m-au trimis acasă. Medicul care m-a consultat mi-a dat câteva recomandări şi un tratament.

Cred că în vacanţă m-am îmbolnăvit. M-am jucat cu fiica mea în piscină şi am simţit cum mi-a intrat apa în ureche. În weekend am mers toată ziua cu aerul condiţionat la maxim şi cel mai probabil am agravat situaţia”, a declarat Andreea Tonciu pentru cancan.

Nu este prima dată când Andreea are probleme de sănătate. În urmă cu ceva timp, ea se plângea că are dureri mari de cap, care nu treceau nici măcar cu pastile.

Andreea Tonciu este în doliu
Andreea Tonciu a avut parte de mai multe evenimente dureroase în viața ei. În urmă cu câteva luni și-a pierdut bunica, una dintre cele mai importante persoane pentru ea. A suferit mult după ce a murit cea care i-a fost ca o mamă și a crescut-o.

De curând, a mai pierdut un membru al familiei. Andreea Tonciu este foarte supărată după ce a primit vestea că unchiul ei a decedat în urma unui atac cerebral, ceea ce o face să se simtă și mai rău. Mai mult, ea este responsabilă acum de florăria familiei sale, pentru că părinții ei sunt la înmormântare.