Andreea Marin, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai.

Invitată la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D, Andreea Marin a vorbit și despre un subiect extrem de sensibil pentru ea: moartea mamei într-un accident cumplit, pe când avea doar nouă ani.

M-am supărat atunci pe Dumnezei, a declarat cu ochii în lacrimi Andreea Marin.

Mama Andreei Marin a murit în urma unui accident grav de mașină. Andreea, împreună cu părinții și sora sa se întorceau de la mare. Într-un interviu mai vechi, vedeta a rememorat fatidica zi și spune că părinții ei chiar erau pe gânduri dacă să se întoarcă acasă sau să mai stea la mare. Au ales să se întoarcă, numai că nu a mai ajuns toată familia acasă.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi. Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”

Dar fosta Zână a suprizelor a vorbit în premieră și despre cum a simțit prezența mamei ei de-a lungul vieții și a acceptat să povestească un moment teribil în care a ȘTIUT că mama ei este îngerul ei păzitor.

S-a întâmplat pe când fiica ei, Violeta, era abia un bebeluș care începuse să meargă de-a bușilea. Andreea a povestit că era terifiată la gândul că micuța ar putea cădea pe scări, dormitorul ei fiind sus. Într-o noapte, a povestit fosta zână, a visat exact spaima ei cea mai mare. Respectiv că fetița ei se ridică din pat, pornește, ajunge în capătul scărilor și de-acolo se rostogolește. Dar tot în vis, la capătul scărilor, a apărut mama ei, care a prins-o pe Violeta în brațe și i-a spus: Atât timp cât sunt eu aici, n-o să se întîmple nimic.

Cu ochii în lacrimi, Andreea Marin a recunoscut că acela a fost momentul când s-a liniștit total vizavi de panicile unei tinere mame.