Andreea Marin: „Îmi mai doresc un copil! Și ce dacă am 47 de ani?”

Andreea Marin a fost invitată La Măruță și a vorbit despre cum s-a încheiat anul trecut pentru ea, dar și despre ce așteptări are de la acest an, pe care îl consideră „anul ei”.
Mai mult, Andreea mărturisește că a început 2022 cu această convingere că totul o să meargă pentru ea ca pe roate. A și mărturisit își mai dorrește un copil:
„Bineînțeles că îmi dorescc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără.”
„Eu nu am o apropiere de numeroloie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…)Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…)
Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gandesc mai mult să fie bine în trei, sau cine stie, că îmi doresc sa devin din nou mamă.
„Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mentin tânară, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânară. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj.”