Andreea Mantea, despre relația cu tatăl copilului său. Băiatul nu mai vrea să audă de Cristi Mitrea: ”Când trebuia să plece la el se ținea de draperie strâns…”

Andreea Mantea a trebuit să îndure multe, asta deoarece după ce a rămas însărcinată a trebuit să se despartă de partenerul său și să fie o mamă singură.

Ea și Cristi Mitrea nu s-au mai înțeles deloc, iar acum a rupt orice legătură cu luptătorul. Inclusiv fiul lor în vârstă de 6 ani nu mai are o relație cu el.

Andreea Mantea e o mamă singură de mai bine de 6 ani, încă de la nașterea fiului său, asta deoarece ea și tatăl lui David s-au despărțit imediat după ce vedeta a rămas însărcinată. Relația dintre ei a fost una de scurtă durată, însă din păcate care nu mai funcționează nici în calitate de părinți pentru cel mic.

Copilul Andreei Mantea nu mai vrea să audă de tatăl său, Cristi Mitrea
Cu ochii în lacrimi, Andreea Mantea a vorbit despre subiectul care de fiecare dată o emoționează, fiul ei și relația pe care o are cu Cristi Mitrea.

Ea mărturisește că regretă că s-a luat după gura lumii și a încercat să-l facă pe cel mic să-l placă pe părintele său deși el nu a fost acceptat încă de la bun început de către luptătătorul MMA, însă vedeta precizează că David nu a vrut niciodată să meargă la acesta și să aibă o legătură cu el.

Ea a povestit pe YouTube că de fiecare dată când luptătorul MMA venea să-l ia pe cel mic la el acasă, David era foarte speriat și nu voia să plece.

”Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a spus Andreea Mantea.