Andreea Mantea, bătută de Cristi Mitrea. Vedeta Kanal D rupe tăcerea: ”Am îndurat, chiar și cu el în pântec”

Andreea Mantea a făcut declarații despre relația ei cu Cristi Mitrea, asta după ce luptătorul a vorbit despre cum nu și-a recunoscut fiul, la început, iar acum în certificatul de naștere a lui David, la tată, apare o linie.

Andreea Mantea, bătută de Cristi Mitrea. Vedeta Kanal D rupe tăcerea

Acum, prezentatoarea a ținut să precizeze câteva lucruri neștiute până acum despre relația ei cu tatăl copilului. Prezentatoarea Kanal D spune că au fost momente în care a fost abuzată de Cristi Mitrea.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem.

Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui”, a spus Andreea Mantea.

În plus, ea a fost extrem de deranjată de faptul că el a menționat că are o relație extraordinară cu fiul lui. Realitatea, spune Andreea Mantea, e cu totul alta. Vedeta spune că David nu îl mai place pe tatăl lui și nu mai vrea să își petreacă timpul cu el.

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante despre fostul iubit
Mai mult, Andreea spune că a fost bătută de fostul ei iubit în timp ce era însărcinată. Ea a spus că Mitrea își lovea copilul.

„Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…

A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui”, a spus vedeta.