Andreea Marin e devastată. Doliu fără precedent. E o durere imensă

Tragedie fără precedent. Andreea Marin este devastată după pierderea unei persoane extrem de dragi ei. Mai exact, vedeta a anunțat moartea unui om minunat pe care l-a cunoscut. Este o durere fără margini.

Andreea Marin trece prin momente fără precedent. Este o durere imensă pentru celebra vedetă. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, aceasta a anunțat moartea unui minunat om pe care l-a cunoscut.

Zâna este în doliu. Conform postării sale, este vorba despre un tânăr regizor talentat în vârstă de 34 de ani, Andrei Thutan. Bărbatul ar fi murit în urma unui accident.

Vedeta de televiziune și-a transmis condoleanțele în mediul online și totodată a dorit să îi aducă un ultim omagiu, acestuia așa că le-a spus fanilor să urmărească emisiunea în care acesta a apărut pentru a afla totul despre povestea sa.

„Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident…

Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin (link în bio) și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa…

Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Drama Andreei Marin

Amintim faptul că Andreea Marin a trăit o adevărată dramă în urmă cu câțiva ani. În cadrul emisiunii „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță la Kanal D vedeta a vorbit despre cele mai dificile momente din viața sa.

Andreea Marin susține că a avut două sarcini extrauterine, fiind nevoită să renunțe la ele. Totodată, pentru ea, așteptarea unui copil a devenit cea mai mare dorință, lucru care s-a și întâmplat câțiva ani mai târziu.

„Am avut două sarcini extrauterine.

Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină.

E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața.

Nu ai o alegere, practic, de făcut.

De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță la Kanal D.