Andreea Berecleanu, adevărul despre divorțul de Andrei Zăhărescu. Ce s-a ales acum de fostul ei soț

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Activează în acest domeniu de mai bine de 20 de ani și a reușit să-și contureze o carieră de succes.

Este o femeie împlinită, o mamă fericită și are o relație frumoasă, dar viața ei nu a fost mereu roz. A trecut printr-un divorț și a fost dezamăgită, dar nu a vorbit prea mult despre asta.

Andreea Berecleanu, totul despre divorț
Andreea Berecleanu se bucură de viață acum, după ce a avut parte de multe greutăți de-a lungul timpului. În urmă cu opt ani a divorțat de știristul Andrei Zaharescu, după un mariaj de 15 ani. Nimeni nu se aștepta că relația lor se va strica, după ani și ani de iubire, în care i-am putut urmări la TV împreună.

Mult timp, cei doi nu au vorbit despre divorț, care a fost unul amiabil. Avocatul Andreei Berecleanu, însă, a dezvăluit faptul că aceasta ar fi fost înșelată de fostul ei soț. Se pare că el o înșela chiar cu soția avocatului, ceea ce a complicat și mai tare lucrurile și povestea chiar a devenit una încâlcită. Relația lor ascunsă ar fi durat mult timp, dar ceilalți soți ar fi aflat mult prea târziu.

Andreea a vorbit și ea, cândva, despre adevăratul motiv al divorțului. Știrista a fost rezervată în declarații, dar a ținut să scoată în evidență faptul că nu mai exista înțelegere în relație și că tot greul cădea pe ea. Nu mai putea suporta monotonia din casa lor și simțea că mereu era nevoită să preia controlul, lucru ce nu i se părea normal pentru o femeie.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta și se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie sa rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea, la Antena Stars.

Ce relație are Andreea cu Zăhărescu
Andreea Berecleanu și-a refăcut viața la scurt timp după divorț. Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de medicul estetician Constantin Stan, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă. Lucrurile merg bine între ei și niciodată nu au lăsat impresia că ar avea probleme.