Andreea Bălan, despre sărutul cu Liviu Vârciu. Artista a povestit când s-a întâmplat totul

Andreea Bălan și-a surprins fanii, după ce a dezvăluit că s-a sărutat cu Liviu Vârciu. Frumoasa artistă a fost chiar ea cea care a povestit totul oamenilor care o iubesc și o susțin.

Andreea Bălan a povestit despre sărutul cu Liviu Vârciu

Andreea Bălan este o artistă extrem de asumată, care știe să se facă plăcută publicului. Frumoasa cântăreață nu se ascunde și împărtășește cu oamenii care o susțin tot ce este important în viața sa.

Așa s-a întâmplat și acum, când aceasta împreună cu buna ei prietenă și colegă de scenă, Andreea Antonescu, au decis să facă un vlog împreună.

Cele două au dezvăluit că au sărutat același bărbat. Nu vă speriați, pentru că totul a avut loc în urmă cu mai mulți ani, când cele două artiste erau adolescente. Andreea Bălan a decis să împărtășească totul cu fanii ei, spre amuzamentul acestora.

”Ne-am pupat amândouă cu el! Te-ai pupat, dar nu ți-a plăcut? Eu m-am pupat și mi-a plăcut”, a spus Andreea Bălan în vlogul său.

Frumoasa artistă a dezvăluit când s-a întâmplat totul
Ei bine, dacă vă întrebați când a avut loc momentul, vă spunem noi că totul s-a petrecut când Andreea Bălan și Andreea Antonescu erau la începutul carierei lor. Cele două urmau să urce pe scena de la Sala Palatului, iar în deschiderea concertului lor trebuia să cânte Liviu Vârciu cu formația sa. Andreea Bălan a povestit că a profitat de acea ocazie și fără să o vadă tatăl ei s-a sărutat chiar într-una din băile de la Sala Palatului cu Liviu Vârciu.

”Eram în turneu, nouă ne plăcea de el. Trebuia să mă ascund de taică-miu, să nu mă vadă. Și nu la orice toaletă, la Sala Palatului. Ei (n.r Liviu Vârciu și formația sa) au cântat în deschiderea noastră”, a spus Andreea Bălan.

Astăzi, Andreea Bălan și Liviu Vârciu sunt foarte buni prieteni, dar și colegi. Pe frumoasa artistă și pe Liviu Vârciu îi puteți vedea în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1, la emisiunea Te cunosc de undeva.