ANDREEA BĂLAN A SLĂBIT CONSIDERABIL! CUM ARATĂ ARTISTA ÎN COSTUM DE BAIE. FANII AU TAXAT-O IMEDIAT

Andreea Bălan este una dintre cele mai longevive prezențe de pe scena muzicală românească. Aceasta și-a făcut debutul încă din copilări și fanii i-au urmărit transformarea de-a lungul timpului.

Vedeta a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul anilor, iar acum a ajuns să își îngrijoreze fanii, pentru că a slăbit foarte mult, în ultimul timp.

Andreea Bălan nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus. Artista a afișat mereu o siluetă de invidiat, însă de această dată pare că a exagerat puțin. Fanii din mediul online s-au îngrijorat când au văzut ultimele fotografii postate de artistă. Este vizibil că aceasta a pierdut câteva kilograme, ajungând acum aproape piele și os.

Internauții au tras imediat un semnal de alarmă și au atenționat-o pe vedetă că a exagerat în ultima perioadă. Silueta perfectă s-a transformat acum, iar acest aspect i-a neliniștit pe fanii din mediul online. Andreea Bălan are o viață extrem de agitată, se împarte între concerte și fetițele sale, însă potrivit spuselor fanilor ar trebui să fie puțin mai atentă și la ea.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, relația perfectă
După divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a descoperit din nou dragostea în brațele lui Tiberiu Argint. Cei doi se iubesc de ceva timp, iar relația lor pare să meargă ca pe roate. De această dată, vedeta a fost mult mai discretă cu viața personale și nu își dorește să își mai expună relația.

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan.