ANDREEA BĂLAN A FĂCUT PACE CU GEORGE BURCEA „ ÎMI DORESC SĂ FIM AMBII LINIŞTIȚI”

Andreea a oferit un interviu recent în care a vorbit și despre tatăl copiilor ei. Cei doi încă nu au semnat actele de divorț, fiind în process de custodie al fetițelor.

Cu greu, Andreea a atins subiectul „George Burcea” în interviul pentru revista Unica. Cântăreața a lăsat să se înțeleagă că își dorește ca lucrurile să fie cât se poate de amicable, fără urmă de scandal.

„Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiți şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră”. „De la început, din prima zi de viaţă a Ellei, mama mea mi-a fost alături de noi, iar de când avea Ella trei luni până recent, am avut o bonă ziua”, a povestit Andreea Bălan.

„Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 9.00 la 17.00, iar seara sunt eu şi cu mama”.

George Burcea a luat foc când a fost menționată Andreea Bălan pe contul lui de Instagram
George Burcea are pagina de Instagram plină cu poze în care apare alături de fetițele lui, Ella Maya si Clara Maria. Doar că într-o zi, atunci când actorul râdea cu gura până la urechi alături de una dintre micuțe, un comentariu a stricat bucuria. Mesajul a fost răutăcios si nu a făcut referire la acea imagine, ci la trecutul lui Burcea, de când era căsătorit cu Andreea Bălan. ”Ce frumos erai când stăteai cu Andreea Bălan. Acum zici că ești de cartier, neîngrijit. Fiecare casă are certuri, dar tu ai ales cariera”, i-a scris o internaută, dar actorul nu a rămas dator. Ba chiar i-a răspuns cât se poate de dur. „Oare chiar nu aveți viață personală? Nu aveți rușine? Casa voastră pute. Acum aștept comentarii cum că vorbesc urât, agresit… Luați cu pâine”, a fost replica lui George Burcea.